2012. március 8., csütörtök

first weekend in Peniche

szóval péntek este Carolinához mentünk vacsizni.
az egyik ismerőse vett fel minket, aztán mentünk még el vásárolni. kicsit meglepődtünk, de csak kicsit.
amúgy nagyon jó lett a vacsi, kagylós rizs, saláta, és besameles csirke-kolbász-sajt kombó kaliforniai paprikába töltve, és abban megsütve. nem volt panasz a szakácsra, az biztos. emellé tetemes mennyiségű házi kotyvasztású sangriát fogyasztottunk, kb. 10 litert.
természetesen itt is előkerült a kártya, már vacsora előtt, vacsora után pedig még jobb lett a hangulat tőle.
hajnalban nekiindultunk a városnak, először egy W nevű helyre mentünk. nem ragoznám, kb. mint egy kiskocsma, karaoke-val. de a rendőrség hamar felfüggesztette a mókát. úgyhogy továbbálltunk, de a következő helyen is kb. 10 percet maradtunk, mert a zene elég rettenetes volt. de eléggé befogadottnak érezhettem magam, mert valaki megböködte a vállam, hogy készítsek már róluk fényképet. kedves.
mivel a sofőrünk még nem érezte eléggé jól magát, azért megálltunk egy benzinkútnál még sört venni. utána vissza Carolinához, mert a sangriának ugye el kell fogynia, nekünk meg már a fejünk az ölünkben volt, de legalább megtanultam egy hasznos kifejezést, mégpedig azt, hogy aludni szeretnék: Eu querer dormir. talán nem pontos, de majd az lesz :)
végül hajnal 6 körül értünk csak haza.

a szombatot láblógatással töltöttük, ki kellett pihenni az előző nap történteket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése