2012. március 8., csütörtök

a card game

a többféle kártyajáték közül egy bonyolultabbat sikerült megjegyeznem.
a lényeg hogy az egész paklit kipakoljuk egy körbe az asztal közepére, és sorban kell húzni mindenkinek, és a kártyát a kör közepére tenni.
minden kártyának más a jelentése, ez a játék lényege.
A - waterfall. mindenki elkezd inni, és aki a kártyát húzta az hagyhatja legelőször abba, és a következő csak utána, és így tovább.
2 - is for you, megmondhatod, hogy kinek kell innia.
3 - is for me, nekem kell innom.
4 -is for whore, a lányoknak kell inni.
5 - is movement, vagyis aki húzta mutat valamit, és a következőnek mutatnia kell ugyanazt, meg még valamit, a harmadiknak azt, amit az húzó mutatott, meg a következő, plusz még valamit, és így tovább. aki elrontja, az iszik.
6 - is for dicks, a fiúk isznak.
7 - is the buzz, ami a 7-es játék, a húzó elkezd számolni, és ha olyan számhoz ér valaki, ami osztható 7-tel, vagy szerepel benne a 7-es, akkor azt kell mondani, hogy buzz, és a másik irányba kell folytatni a számolást. aki elrontja, iszik.
8 - is the mate, választhatsz egy társat, ami különösebben nem jó meg nem rossz, csak annyi, hogy ha te is iszol, akkor ő is iszik.
9 - is the finger, a lényege, hogy akinél 9-es lap van, az ha ráteszi az ujját az asztalra, akkor mindenkinek rá kell tenni, és aki utoljára veszi ezt észre, és utoljára rakja az ujját az asztalra, az iszik.
10 - is the best, ha valaki iszik, akkor neked is innod kell. haha.
J - is the bang, vagy valami hasonló, rá kell csapnod a homlokodra, és aki utoljára csap a homlokára,az iszik. ha van már mate-d, akkor természetesen neki is inni kell.
Q - is the queen, ha nálad van ez a lap, akkor nem kérdezhetnek tőled semmit. ha valaki mégis kérdez, annak innia kell.
K - is the rule, vagyis hozhatsz egy szabályt, amit az egész játék folyamán be kell tartani. pl. nem lehet mutogatni, ha mutogatsz, akkor iszol. vagy minden ivás előtt tapsolnod kell, ha nem tapsolsz, duplán iszol.

jó kis játék, remélem otthon is tetszeni fog a barátoknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése